Regulile de Fidelitate Anticariat Albert

 

Acceptarea Termenilor

 

Programul de loialitate Anticariat Albert Fidelitate este un program de loialitate VIP exclusiv în care puteți obtine unul din VIP status in functie de valoarea totala a comenzilor plasate pe situl Anticariat Albert Iasi (https://anticariatalbert.com/). Înregistrarea și calitatea de membru al programului de fidelitate Anticariat Albert Fidelitate sunt automate și gratuite.

 

Aceste reguli Anticariat Albert Fidelitate fac parte integrantă din Termenii și condiții ale Anticariat Albert și din politica de confidențialitate. În consecință, utilizând serviciile noastre sunteți de acord automat cu Termenii și condițiile Anticariat Albert, Politica de confidențialitate și să faceți parte din programul nostru de loialitate. Dacă nu sunteți de acord sau nu vă simțiți confortabil cu nici o parte din Termenii Anticariat Albert, vă rugăm să nu utilizați serviciile noastre. Dacă aveți întrebări sau comentarii cu privire la Termenii Anticariat Albert, trimiteți un e-mail la office@anticariatalbert.com

 

Anticariat Albert își rezervă dreptul de a modifica sau revizui aceste reguli în orice moment, fără notificarea membrilor (așa cum este definit mai jos). Astfel de modificări vor intra în vigoare imediat după publicarea lor pe https://anticariatalbert.com/. Este responsabilitatea membrilor să revizuiască regulile, politicile și condițiile și să rămână la curent cu orice schimbări.

 

Eligibilitate

 

Avantajele Anticariat Albert Fidelitate sunt destinate exclusiv clientilor care dețin un cont activ valid. Un membru nu poate permite la nici o altă persoană să ii acceseze contul. Înscrierea în Anticariat Albert Fidelitate este automată pentru toti membrii care îndeplinesc conditiile

 

Acumularea punctelor

 

Punctele sunt folosite pentru a atinge progresia între nivelele Anticariat Albert Fidelitate. Există 3 nivele Anticariat Albert Fidelitate diferite: Aur, Platină si Diamant. Pe măsură ce progresați către un statut superior, veți primi beneficii și cadouri mai mari. Nivelul dvs. la Anticariat Albert Fidelitate va fi determinat în funcție de istoricul comenzilor plasate pe situl https://anticariatalbert.com/.

 

Nivelul Aur este atins in mod automat atunci acumulati un total de cumparaturi de 1000 RON.

 

Pentru a ajunge la Statutul Platina, un Membru trebuie să acumuleze un total de cumparaturi de 2000 RON

 

Iar pentru a atinge statutul Diamant, un membru trebuie să acumuleze un total cumparaturi de 3000 RON.

 

Anticariat Albert poate decide la propria sa discreție să adauge stări suplimentare și / sau să modifice criteriile de eligibilitate la stările menționate mai sus. Anticariat Albert poate ajusta starea și / sau valoarea totala a cumparaturilor ca rezultat al unei erori, a defecțiunii computerului, a fraudei sau a oricărei alte discrepanțe.

 

Pe măsură ce atingeți un statut Anticariat Albert Fidelitate mai ridicat, Fidelitate substatiale vor fi acordate după cum urmează:

 

Anticariat Albert

Fidelitate

Nivel Aur

Reducare de 5% pentru orice comanda plasata

Nivel Platina

Reducare de 10% pentru orice comanda plasata

Nivel Diamant

Reducare de 15% pentru orice comanda plasata

 

Dacă un membru rămâne inactiv pentru o perioadă de timp 2 ani, Anticariat Albert își rezervă dreptul de a împiedica membrul să se bucure de beneficiile statutului său.

 

 Rezilierea

 

În cazul în care dvs. sau Anticariat Albert vă anulați sau suspendați contul (incluzând, dar fără a se limita la, suspendarea capacității dvs. de a cumpăra, sau accesul dvs. la site-ul și / sau serviciile noastre în orice moment, inclusiv pentru încălcarea Termenilor Anticariat Albert sau altfel, accesul dvs. la Servicii va fi dezactivat și veți pierde Nivelul acumulat. Anticariat Albert nu este în niciun fel răspunzătoar față de dvs. pentru efectele oricărei încetări sau anulare a utilizării de către dvs. a Serviciilor sau a nivelului pe care le-ați acumulat.

 

Anticariat Albert își rezervă dreptul de a refuza participarea oricui la Anticariat Albert Fidelitate sau de a rezilia participarea oricui la Anticariat Albert Fidelitate în orice moment, la propria sa discreție, fără recurs.

 

În cazul în care un membru nu respectă Termenii Anticariat Albert în vreun fel, inclusiv încălcarea acestor reguli, fraudă, denaturare, conduită necorespunzătoare, încălcarea legilor sau dacă un membru este sau ar trebui exclus va fi stabilit de Anticariat Albert la discreție, Anticariat Albert poate pune capăt participării Membrului la Anticariat Albert Fidelitate. În loc de reziliere, Anticariat Albert poate, la propria sa discreție, să retrogradeze statutul contului de membru sau să-l împiedice să beneficieze de avantajele asociate statutului, dar îi permite individului să plaseze comenzi.

 

Termeni generali

 

Toate deciziile referitoare la interpretarea Regulilor Anticariat Albert Fidelitate, eligibilitate, Fidelitate și acumulare de avantaje, etc. aparțin exclusiv Anticariat Albert ale cărei decizii sunt definitive.

 

Anticariat Albert își rezervă dreptul de a modifica sau anula Anticariat Albert Fidelitate în orice moment, din orice motiv, la propria sa discreție.

 

Sunteți de acord să primiți orice comunicare sau publicitate de la Anticariat Albert cu privire la aceste reguli de Fidelitate Anticariat Albert. Dacă doriți să „renunțați” la primirea comunicării de la noi în orice moment, vă rugăm să ne anunțați trimițând un e-mail la: office@anticariatalbert.com